Carne de vitel cu legume

Printeaza

Carne de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, morcovi, cartofi, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Carne de vitel cu legume

  • 300 g carne de viţel
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 8 ciuperci proaspete
  • 200 g caşcaval ras
  • 250 ml supă de pui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii şi morcovii se pun la fiert doar pentru 10 minute. Carnea se taie felii foarte subţiri, la fel ciupercile.

Se taie rondele cartofii şi morcovii şi se aşază într-un vas de cuptor în straturi alternative cu carnea, ciupercile şi jumătate din cantitatea de caşcaval, sare şi piper, după gust.

Se toarnă supa, se presară restul de caşcaval şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.