Trei retete cu peste pentru Craciun

Printeaza

Trei retete cu peste pentru Craciun:

Rulouri de păstrăv cu sos de vin roşu

Rulouri_de_pastrav_cu_sos_de_vin_rosuFacebook Rulouri de păstrăv cu sos de vin roşu din: fileuri de pastrav, vin rosu, ulei, cuisoare, zahar, scortisoara, frunza de dafin, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 12 fileuri de pastrav 500 ml vin rosu sec 50 ml ulei 2 cuisoare 5 linguri de zahar 1 betisor de scortisoara 1 frunza de dafin 3 boabe…Read more »

Crap la cuptor cu păstârnac şi ceapă roşie

Crap_la_cuptor_cu_pastârnac_si_ceapa_rosieFacebook Crap la cuptor cu păstârnac şi ceapă roşie din: fileuri de crap, pastarnac, ceapa rosie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 fileuri de crap (circa 200 g bucata) 600 g pastarnac 4 cepe rosii 50 ml ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi fileurile de crap de eventualele oscioare…Read more »

File de macrou cu măsline

File_de_macrou_cu_maslineFacebook File de macrou cu măsline din: fileuri de macrou, masline, ulei de masline, coriandru, chimen, sare si piper. Ingrediente: 8 fileuri de macrou 300 g masline fara samburi 300 ml ulei de masline 5 lamai 1 lingurita coriandru macinat 1 lingurita rasa chimen macinat sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi fileurile de macrou…Read more »

1 comentariu

  1. Andreea Musetescu

    si acum aleg din astea pentru craciun 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.