Supa de fasole si porumb

Printeaza

Supa de fasole si porumb din: ardei, patrunjel, iaurt semidegresat, ulei de masline, ceapa, seminte de chimen, boia de ardei iute, rosii, fasole boabe, concentrat vegetal si boabe de porumb.

 

Ingrediente:

  • 1 ardei rosu, cuatat de seminte si taiat cuburi
  • 1 legatura de patrunjel, tocata
  • 150 g iaurt semidegresat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 600 g rosii din conserva
  • 400 g fasole boabe fiarta, bine scursa
  • 500 ml concentrat vegetal fierbente
  • 200 g boabe de porumb in conserva

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga ceapa, chimenul si boiaua, si amesteca bine circa 30 de secunde.

Adauga ardeiul si caleste 6-8 minute.

Adauga rosiile si concentratul fierbinte, lasa sa dea in clocot apoi fierbe la foc mic inca 5 minute.

Asezoneaza, adauga patrunjelul si servste cu iaurt.

 

Supa de fasole si porumb

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de morcovi cu dovleac

Supa crema de morcovi cu dovleac din: morcovi, dovleac, cartofi, unt, seminte. Ingrediente: 300 g dovleac 3 morcovi 2 cartofi 100 g unt seminţe de dovleac decojite   Mod de preparare: In unt, se călesc dovleacul, morcovii şi cartofii, toate curăţate de coajă, spălate şi tăiate mai mare. Se toarnă apoi apă, după 10 minute […]

Supa crema combinata

Supa crema de gulie

Supa crema de gulie din: gulii, cartofi, lamaie, samntana, sare, piper. Ingrediente: 4 gutiii un kg cartofi o lămâie 300 ml smântână de gătit sare piper   Mod de preparare: Guliile curăţate de coajă se taie cuburi care se stropesc cu suc de lămâie. Se curăţă şi cartofii şi, împreună cu guliile, se pun ta […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.