Sorbeto de căpşuni

Printeaza

O reteta de sorbeto de capsuni din: capsuni, zahar, sare, smantana si zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 kg capsuni feliate
  • 1 cana zahar
  • putin sare
  • 3/4 cana smantana de frisca
  • 1 1/2 lingura zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Se amestecă fructele, zahărul şi sarea. Se lasă circa jumătate de oră, să lase suc. Se trece amestecul prin blen­der.

Se bate bine frişca împreună cu zeama de lămâie, apoi se pune totul în aparatul de îngheţată pentru 25-30 de minute. Daţi apoi la congelator pentru circa 3 ore.

Dacă nu vă plac se­minţele de căpşuni, treceţi amestecul prin sită înainte de a-l pune în maşina de îngheţată.

Sorbeto de căpşuni

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.