Reteta zilei: Cod cu verdeata

Printeaza

Cod cu verdeata din: file de cod, ulei de masline, unt, usturoi, ou, pesmet, patrunjel, ceapa verde, piper, sare.

Ingrediente: Cod cu verdeata

  • 3 fileuri de cod
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • 1 ou
  • 1 cană pesmet
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 lingură de ceapa verde tocata
  • 1/8 linguriță piper
  • sare

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline, untul și usturoiul zdrobit. Se ia de pe foc și se lasă la infuzat 5 minute, apoi se aruncă usturoiul.
Într-un castron mediu, combinați pesmet, pătrunjel, ceapă verde și piper. Adăugați amestecul de ulei și oul, condimentați cu sare, amestecați bine.

Cod cu verdeata
Condimentați fileurile de pește cu sare după gust, așezați într-un vas de copt și acoperiți cu amestecul de pesmet.

Cod cu verdeata
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 17 minute.
Serviti cald cu legume.

Cod cu verdeata

Cod cu verdeata

Cod cu verdeata

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cod la gratar cu legume

Cod la gratar cu legume

Cod la gratar cu legume din: file de cod, sare de mare, piper, cimbru, rosii cherry, ceapa, ulei de masline, oet balsamic, miere si patrunjel. Ingrediente:  8 bucati file de cod sare de mare piper negru macinat cimbru uscat si macinat 400 g rosii cherry 300 g ceapa mica 3-4 linguri ulei de masline o […]

File de cod la cuptor

File de cod cu sos de rosii

File de cod cu sos de rosii din: rosii, ulei de masline, zahar, portocale, busuioc, file de cod, sare, piper. Ingrediente:  350 g roșii 5 linguri ulei de masline 1/2 lingurita zahar coaja de portocala busuioc si cimbru 900 g file de cod sare piper sote de fasole verde pentru servire   Mod de preparare: Se […]

Cod cu cartofi prajiti

Cod cu cartofi prajiti

Cod cu cartofi prajiti din: cartofi, ulei, file de cod, faina galbenus, apa, sare. Ingrediente:  450 g cartofi ulei, pentru prajire 4 file-uri de cod Ingrediente pentru aluat: 75 g faina 1 gălbenuș 2 lingurite de ulei 175 ml apa sare   Mod de preparare: Se taie cartofii in felii groase. Se taie din nou […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.