Reteta zilei: Cod in crusta de parmezan
PrinteazaCod in crusta de parmezan din: cod, parmezan, boia, patrunjel, ulei de masline, lamaie, sare, piper.
- 4 file-uri de cod
- 1/2 cană parmezan
- 1 linguriță boia
- 1 lingurita patrunjel
- 1/2 lingura ulei de masline
- lamaie feliata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Spălați fileurile de pește și uscați-le cu șervețele de hârtie. Ungeti cu ulei de măsline, condimentați cu piper și doar puțină sare.
Se amestecă împreună parmezan, boia și pătrunjel.
Dati fileurile prin amestecul de parmezan. Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute. Se ornează cu lămâie și se servește.
Cod in crusta de parmezan
Pofta buna!





