Oua ochiuri cu sparanghel

Printeaza

Oua ochiuri cu sparanghel din: sparanghel, unt, oua, parmezan, sare, piper.

Ingrediente: Oua ochiuri cu sparanghel

  • 500 g sparanghel
  • 5 linguri unt
  • 4 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Curatati si taiati capetele de la sparanghel. Spalati bine in apa rece.

Fierbeti cateva minute in apa cu sare. Topiti putin unt intr-o tigaie si prajiti oualele.Scurgeti sparanghelul bine. Pe fiecare farfurie de servire adaugati sparanghel si cate un ou deasura.

Presarati parmezan.

Topiti restul de unt si stropiti preparatul, asezonati cu sare si piper si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.