Reteta zilei: Oua in inele de ceapa

Printeaza

Oua in inele de ceapa din: ceapa, faina, sare, piper, lapte, pesmet, ulei de masline, oua, sos iute.

Ingrediente: 

  • 2 inele de ceapa
  • ½ ceașca făină
  • 1 linguriță de sare
  • 1 linguriță piper negru
  • ½ ceasca de lapte
  • ¾ ceasca pesmet
  • ¾ ceasca ulei de măsline
  • 2 ouă
  • sosul iute, pentru servire

 

Mod de preparare:

Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol mic.

Adăugați laptele într-un al doilea bol mic și pesmetul intr-un al treilea bol.

Adăugați uleiul de măsline în tigaie, si se încălzește.

Oua in inele de ceapa

Dati ceapa prin făină, apoi înmuiați in lapte și apoi dati prin pesmet.

Adăugați ceapa in uleiul fierbinte si rumeniti pe ambele parti maxim cate 2 minute.

Dati focul la mic si spargeti oualele in fiecare inel de ceapa.

Se presară ouăle cu sare și piper și apoi se acoperă.

Gatiti timp de aproximativ 4-6 minute.

Oua in inele de ceapa

Transferati pe o farfurie.

Serviti cu sos iute.

Oua in inele de ceapa

Oua in inele de ceapa

Oua in inele de ceapa

 

Pofta buna!

 

 

Ouă Poșate cu Sos de Avocado și Somon Afumat: Un Mic Dejun Deosebit

Ouă Poșate cu Sos de Avocado și Somon Afumat: Un Mic Dejun Deosebit din: oua, avocado, somon afumat, otet de mere, suc de lamaie, sare, piper, frunze de marar sau patrunjel, paine prajita. Descoperiți o rețetă specială de ouă poșate care combină gustul bogat al somonului afumat cu prospețimea sosului de avocado. Un mic dejun […]

Oua Umplute cu Bacon și Castraveți Murați – Aperitiv Savuros

Oua Umplute cu Bacon și Castraveți Murați – Aperitiv Savuros din: oua, bacon, castraveti murati, maioneza, mustar, sare, piper, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 6 ouă fierte tari 3 felii de bacon crocant, mărunțit 3 castraveți murați, mărunt tăiați 2 linguri de maioneză 1 lingură de muștar Sare și piper, după gust Frunze de pătrunjel […]

Aspic de ouă – Rețetă clasică și elegantă

Aspic de ouă – Rețetă clasică și elegantă din: oua fierte, gelatina, supa, morcov, ceapa rosie, sunca, patrunjel, sare, piper. Aspicul este un preparat culinar care datează încă din epoca romană, iar variațiile sale au fost apreciate de-a lungul secolelor în bucătăriile din întreaga lume. Această rețetă de aspic de ouă combină eleganța cu simplitatea, […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.