Muschi de porc cu portocale si ardei

Printeaza

Muschi de porc cu portocale si ardei din: muschi de porc, portocale, ardei, ciuperci, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, usturoi, ulei.

Ingrediente:Muschi de porc cu portocale si ardei

  • 1,5 kg muşchi de porc
  • 2 portocale
  • 1 ardei gras roşu
  • 500 g ciuperci
  • 3-4 roşii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin verde
  • usturoi
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul încât să se poată împăna cu felii de portocală şi de ardei gras roşu. Se pun între feliile de carne câte o felie de portocală şi una de ardei, se condimentează cu sare, piper, cimbru, rozmarin.

Se adaugă ciupercile, usturoiul, uleiul şi o cană cu apă. Se acoperă cu folie; se dă la cuptor 1 oră. Se scoate folia, se adaugă roşiile tăiate felii şi se mai lasă 15-20 minute, până se rumeneşte frumos carnea.

Se serveşte cu o salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.