Costita de porc la cuptor

Printeaza

Costita de porc la cuptor din: coasta de porc, usturoi, ulei, unt, boia, cimbru, legume.

Ingrediente:Costita de porc la cuptor

  • 1,5 kg coastă de porc
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceaşcă mare cu ulei
  • 1 lingură cu unt
  • boia de ardei
  • cimbru
  • legume fierte

 

Mod de preparare:

Costiţa, fară grăsime, se pune la cuptor, cu boia de ardei şi sare, aşezaţi-o într-o tavă cu apă caldă şi mult usturoi tocat. Frigeţi-o la foc mare 30 min, întoarceţi-o, condimentaţi cu cimbru şi frigeţi încă 45 min.

Serviţi friptura fierbinte, cu salată de sezon şi legume fierte, cu pâine proaspătă şi vin alb alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.