Muschiulet fiert in vin

Printeaza

Muschiulet fiert in vinMuschiulet fiert in vin

 

Scoţi muşchii spatelui cu atenţie, îi pui la fiert în apă caldă, cu sare şi condimente. Când apa a scăzut cu două degete sub nivelul iniţial, adaugi 1 l de vin alb şi continui fierberea.

Atârni muşchiuleţul în cui, afară sau în curent de aer şi-l laşi să se usuce 1 săptămână.

Il poţi servi ca aperitiv sau îl poţi păstra peste iarna dacă îl afumi câteva ore. Il serveşti ca aperitiv şi lângă omlete sau ochiuri preparate în unt.

 

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Muschiulet de porc cu sos de vin

Muschiulet de porc cu sos de vin din: muschiulet de porc, ceapa, rozmarin, cimbru, vin rosu, vin alb, ulei de masline, zahar brun, rozmarin, sare, piper. fara poza Ingrediente: 1 kg muschiulet de porc 1 ceapa 2 lingurite rozmarin uscat 2 lingurite cimbru 1 pahar cu vin rosu 1 pahar cu vin alb 1 pahar […]

Muschiulet marinat

Muschiulet marinat

Muschiulet marinat din: sare, zahar, otet, muschiulet de porc, paprika, piper, salvie, cimbru, usturoi, ulei. Ingrediente: 3 1/2 căni apă 1/4 cană sare 1/4 cană zahăr 1/4 cană oţet din vin 1 cană cuburi de gheaţă 3 muşchiuleţi de porc mai mari 2 linguri paprika 2 linguriţe zahăr 1 linguriţă piper proaspăt măcinat 1 linguriţă […]

Muschi de vita cu vin

Muschi de vita cu vin

Muschi de vita cu vin din: muschiulet, vin, morcovi, sare, piper, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina, smantana. Ingrediente: 1 kg muşchiuleţ 100 ml vin roşu 2 morcovi sare piper 2 cepe roşii 4 linguri ulei 3 linguri pastă de roşii 250 ml supă de carne 2 linguri fă­ină 3 linguri smântână   Mod de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.