Prajitura cu nuca de cocos si nuci pecan din: faina, praf de copt, sare, unt, zahar brun, oua, esenta de vanilie, nuci pecan, nuca de cocos, sare de mare.
Ingrediente:
2 cesti faina
3/4 lingurita praf de copt
sare
3/4 cana unt la temperatura camerei
2 cani zahăr brun
2 oua
2 lingurite esenta de vanilie
1 1/4 cana de nuci pecan tocate
1 1/4 ceasca fulgi de nucă de cocos
1/2 lingurita sare de mare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160C. Ungeti o tava de copt cu ulei si pastrati deoparte.
Într-un castron mic combinati faina, praful de copt si sarea. Amestecati pentru a se combina.
Într-un castron mare, bateti untul și zahărul brun.
Adaugati ouale unul cate unul.
Bateti pana obtineti aluatul pufos. Se adauga vanilie.
Adaugati amestecul de făină amestecand incontinuu pana se incorporeaza.
Se incorporaza cate 1 cana de nuci si nuca de cocos.
Turnati aluatul in tava.
Presarati deasupra sare, apoi restul de nuci si nuca de cocos.
Coaceți timp de 35 minute. Scoateți din cuptor și se răcește pentru o jumătate de oră înainte de a tăia.
Prajitura cu nuca de cocos si gem de caise din: unt, zhar pudra, faina, parf de copt, lapte, oua, nuca de cocos, rom, gem de caise, cireşe confiate, foaie de copt. Ingrediente: 250 g unt moale 250 g zahăr pudră 250 g făină 10 g praf de copt 4 ouă medii 4 linguri cu lapte 100 g nucă de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.