Pulpe de pui cu fasole verde

Printeaza

Pulpe de pui cu fasole verde din: fasole verde, usturoi, unt, sare, piper, ulei, pulpe, suc de rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde congelată
  • 2 căţei usturoi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper negru
  • ulei
  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri suc de roşii

 

Mod de preparare:

Speli fasolea verde, o cureţi şi o pui la sotat într-o tigaie încinsă cu unt. Adaugi usturoiul pisat, acoperi cu un capac şi dai focul mic, până când scade apa lăsată de păstăi.

Mişti tigaia din când în când. Guşti şi, dacă o vrei mai bine făcută, torni si putină apă. La final, potriveşti de sare.

Speli pulpele, le ştergi cu un şerveţel, le presari cu sare, piper, ulei, adaugi sucul de roşii şi Le pui într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu. Le bagi la cuptorul şi, după 20 de minute, dai folia deoparte.

Le stropeşti cu sosul lăsat în tavă şi le ţii până se rumenesc. Serveşti pulpele de pui cu garnitură de fasole verde.

 

Pulpe de pui cu fasole verde

Pulpe_de_pui_cu_fasole_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.