Somon cu sos de usturoi

Printeaza

Somon cu sos de usturoi din: somon, ulei de masline, mustar, lamaie, usturoi, ghmbir, piper.

Ingrediente:Somon cu sos de usturoi

  • 2-3 bucăţi de somon
  • 1/4 cană de ulei de măsline
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • 1 lingură ghimbir pisat
  • 1/4 linguriţă piper

 

Mod de preparare:

Amesteci uleiul cu muştarul, sucul de lămâie, usturoiul şi ghimbirul, torni sosul peste peşte, pui totul într-o pungă de plastic şi îl dai pentru o oră la frigider ca să se impregneze peştele cu acest amestec.

Răstorni peştele cu tot cu sos într-un vas şi-l dai la cuptorul încins pentru 25 de minute. Din când în când ungi somonul cu sosul din vas.

După ce s-a pătruns, scoţi tava, aşezi bucăţile de somon cu sosul pe o farfurie, iar ca garnitură pregăteşti cartofi natur sau legume înăbuşite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.