Salata constanteana

Printeaza

Salata constanteana din: rosii, ardei grasi, castraveti, ceapa, stavrid afumat, oua, smantana, vin, sare, cimnbru, marar.

Ingrediente:

  • 3 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 3 castraveţi
  • 1 ceapă
  • 1 stavrid afumat
  • 2 ouă fierte

Pentru sos:

  • 2 ouă fierte
  • 1 lingură smântână
  • 6 linguri vin alb sec
  • sare
  • cimbru
  • mărar

 

Mod de preparare:

Scoţi carnea afumata de pe oase, o tai mărunt sau o rupi şuviţe. Fierbi cele 4 ouă (tari).

Legumele le tai cubuleţe şi le amesteci cu albuşul fiert de la 2 ouă.

Pregăteşti sosul aşa: Zdrobeşti cele 2 gălbenuşuri de la ouăle fierte, le amesteci cu smântână, vinul, cimbru şi sare.

Sosul obţinut îl torni peste salată şi decorezi cu rondele de ouă fierte şi mărar.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.