Fasole verde cu ceapa rosie

Printeaza

Fasole verde cu ceapa rosie din: fasole verde, patrunjel, otet, apa, usturoi, ceapa, boabe de mustar, piper, frunze telina, sare.

Ingrediente:Fasole_verde_cu_ceapa_rosie

  • 4 kg fasole verde
  • 4-5 legături pătrunjel verde
  • 1 l oţet
  • 3 l apă
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 5-6 cepe roşii
  • 2-3 linguriţe boabe de muştar
  • boabe de piper
  • frunze de ţelină
  • sare grunjoasă

Mod de preparare:
Speli şi cureţi de vârfuri şi codiţe păstăile, cureţi ceapa roşie şi o tai în jumătăţi. Le aşezi, intercalate cu frunzele de ţelină, usturoi şi pătrunjel, în borcane suficient de mari, lăsând spaţii între ele.

Separat, fierbi un amestec din oţet, sare, apă şi boabe de piper şi de muştar, pe care îl torni apoi peste fasolea verde

Fierbi ulterior borcanele, nu mai mult de 10 minute, într-o oală cu apă, apoi le sigilezi.

 

Fasole verde cu ceapa rosie

Fasole_verde_cu_ceapa_rosie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.