Tort cu piscoturi si zmeura
PrinteazaTort cu piscoturi si zmeura din: pişcoturi, cafea, zahar pudra, frisca, iaurt, gelatina, miere, frunze de menta, zahar pudra.
Ingrediente:
- 1 pachet pişcoturi
- 100 ml cafea
- 100 g zahăr pudră
- 250 ml frişcă
- 250 g iaurt
- 2 plicuri gelatină
- 50 g miere
- 100 g zmeură
- frunze de mentă
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare:
înmoi rapid pişcoturile în cafea şi le aşezi uniform într- o formă rotundă pentru tort. Pentru marginile formei înmoi pişcoturile în cafea, după care le treci prin zahăr pudră.
Baţi frişca şi o amesteci cu iaurtul scurs şi cu mierea. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o combini cu crema de iaurt.
Torni jumătate din cremă peste pişcoturi, presari zmeură’şi torni restul de cremă. Nivelezi şi dai la rece câteva ore. Decorezi, după imaginaţie cu zmeura rămasă, frunze de mentă şi zahăr pudră.
Tort cu piscoturi si zmeura
Pofta buna!