Tort cu piscoturi si zmeura

Printeaza

Tort cu piscoturi si zmeura din: pişcoturi, cafea, zahar pudra, frisca, iaurt, gelatina, miere, frunze de menta, zahar pudra.

Tort_cu_piscoturi_si_zmeura

Ingrediente:

  • 1 pachet pişcoturi
  • 100 ml cafea
  • 100 g zahăr pudră
  • 250 ml frişcă
  • 250 g iaurt
  • 2 plicuri gelatină
  • 50 g miere
  • 100 g zmeură
  • frunze de mentă
  • zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare:

înmoi rapid pişcoturile în cafea şi le aşezi uniform într- o formă rotundă pentru tort. Pentru marginile formei înmoi pişcoturile în cafea, după care le treci prin zahăr pudră.

Baţi frişca şi o amesteci cu iaurtul scurs şi cu mierea. Prepari ge­latina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o combini cu crema de iaurt.

Torni jumătate din cre­mă peste pişcoturi, presari zmeură’şi torni restul de cre­mă. Nivelezi şi dai la rece câteva ore. Decorezi, după imaginaţie cu zmeura răma­să, frunze de mentă şi zahăr pudră.

Tort cu piscoturi si zmeura

Tort_cu_piscoturi_si_zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.