Peste umplut cu ciuperci si oregano
PrinteazaPeste umplut cu ciuperci si oregano din: peste, fulgi de porumb, boia, praf de ceapă, mustar, ulei, sare, ceapa, ciuperci, usturoi, unt, oregano uscat.
Ingrediente:
- 8 peşti
- 150 g fulgi de porumb
- 1 lingură de boia
- 1 linguriţă de praf de ceapă
- 3 linguri de muştar
- ulei
- sare
Pentru umplutură:
- 1 ceapă mică
- 1 căţel de usturoi
- 4-5 ciuperci
- 1 cub de unt
- 1 linguriţă de oregano uscat
Mod de preparare:
Curăţă, spală şi stropeşte peştele cu zeamă de lămâie şi dă-l la rece 15 minute. Pregăteşte umplutura. Toacă foarte fin ceapa, usturoiul şi ciupercile, apoi căleşte-le în unt.
Aromatizează cu oregano. Potriveşte de sare. Umple peştele după ce s-a răcit amestecul de ciuperci şi unge-l cu muştar. Dă fiecare peşte printr-un amestec de fulgi de porumb (râşniţi), praf de ceapă, boia şi sare. Prăjeşte-i până când se rumenesc.
Peste umplut cu ciuperci si oregano
Pofta buna!