Hora trufelor

Printeaza

Hora trufelor din: stafide, vin, rom, smochine, nuci, cocos, ciocolata, zahar brun, miere.

Ingrediente:Hora trufelor

  • 200g stafide brune
  • 150g stafide blonde
  • 200ml vin licoros
  • 100 ml rom
  • 150 g smochine
  • 100g nuci macinate
  • 200g nuca de cocos
  • 400g ciocolata menaj
  • 200g zahar brun
  • 100g miere

 

Mod de preparare:

Stafidele se dau prin masina de tocat. La fel si smochinele, iar ciocolata de menaj se rade pe razatoare.

Se amesteca cu vinul licoros, cu romul, cu mierea si, in final, cu nuca macinata. Se obtine astfel o compozitie groasa care se da la rece cam 2-3 ore.

Apoi cu lingurita se ia din compozitie si se fac bilute care se dau apoi pe rând fie prin nuca de cocos, fie prin zahar brun, fie prin ciocolata rasa sau prin cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.