Omleta cu sunca si patrunjel

Printeaza

Omleta cu sunca si patrunjel din: oua, patrunjel, sunca, sare, piper, frunze de menta, ulei, lapte.

 

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 felii sunca
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de menta
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura lapte

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie cu diametru mare. Speli şi tai mărunt pătrunjelul şi menta.

Baţi ouăle bine, împreună cu laptele, apoi adaugi pătrunjelul, menta, sarea şi piperul, după gust.

Când s-a încins uleiul, torni ouăle în tigaie şi rumeneşti pe fiecare parte.

Dai deoparte pe un şervet absorbant, pentru eliminarea surplusului de grăsime.

Aşezi feliile de şuncă pe întreaga suprafaţă a omletei şi apoi rulezi. Tai în câteva bucăţi.

 

Omleta cu sunca si patrunjel

Omleta_cu_sunca_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.