Rulade de dovlecei umplute cu pastă de năut

Printeaza

Rulade de dovlecei umplute cu pastă de năut din: conserva de naut, boabe de naut, suc de lamaie, pasta de susan, usturoi, dovlecei, sare, ulei de masline, verdeata.

Ingrediente:Rulade_de_dovlecei_umplute_cu_pasta_de_naut

  • 1/2 conserva de naut
  • 1 lingura boabe de naut din conserva (cu tot cu zeama)
  • 1-2 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura pasta de susan (tahini)
  • 1 catel de usturoi
  • 12 felii subtiri de dovlecei
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • verdeata tocata

 

Mod de preparare:

Se scurg boabele de năut (se păstrează zeama). Se pasează cu zeama lor şi suc de lămâie. Se adaugă tahini şi usturoi pisat şi se amestecă; se lasă să se odih­nească puţin pasta obţinută.Se sărează feliile de dovlecei şi se lasă să se marineze puţin.

Se şterg cu prosoape de hârtie şi se ung cu ulei de măsline; se frig pe grătar pe ambele feţe. în final se ung cu pastă de susan şi se rulează. Se înfig pe ţepuşe de lemn, se presară verdeaţă şi se servesc cu lipie.

Rulade de dovlecei umplute cu pastă de năut

Rulade_de_dovlecei_umplute_cu_pasta_de_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.