Tahini

Printeaza

Tahini din: susan, ulei, sare, boia.

Ingrediente:Tahini

  • două linguri de seminţe de susan
  • o lingură de untdelemn de măsline sau de susan
  • un vârf de cuţit de sare (facultaţiv)
  • un vârf de cuţit de boia (facultativ)

 

Mod de preparare:

Măcinaţi seminţele până se fac pudră, într-o râşniţă de cafea până când se prind laolaltă şi de pereţii mixerului.

Scoateţi-le din mixer, adăugaţi puţin ulei.(doar atâta cât să obţineţi1 o consistenţă omogenă şi cremoasă), amestecaţi cu furculiţa şi asezonaţi cu orice ingrediente doriţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.