Budincă de paste cu kaizer

Printeaza

O reteta delicioasa de budinca cu:conopida, ceapa,kaizer, unt, branza telemea, branza de vaci, faina, lapte dulce, oua, fidea, sare, piper, patrunjel, unt, salata, sos rosii picant.

 

Ingrediente:

  • 500 g conopidă
  • o ceapă
  • 300 g kaizer
  • 100 g unt
  • 300 g brânză telemea
  • 200 g brânză de vaci
  • 50 g făină
  • 500 ml lapte dulce
  • două ouă
  • 200 g fidea
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • unt pentru tavă
  • salată verde
  • sos de roşii picant

 

Mod de preparare:

Conopida se rupe bucheţele, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se toacă mărunt. Fideaua se fierbe în apă cu sare, se trece printr-un jet de apă rece şi se scurge.

Kaizerul se taie felii subţiri, apoi cubuleţe şi se prăjeşte într-o tigaie fără ulei împreună cu ceapa tocată mărunt.

Se scurge de grăsime şi se pune într-un bol mai mare împreună cu fideaua, conopida şi cele două tipuri de brânză sfărâmate. Laptele dulce se amestecă împreună cu făina, ouăle, sare şi piper.

Se fierb până se îngroaşă, apoi se toarnă peste ingredientele din bol. Se adaugă sare şi piper după gust, se amestecă şi se toarnă într-o tavă unsă cu unt.Se introduce în cuptor şi se coace la foc potrivit până capătă o culoare aurie la suprafaţa.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.