Vită în sos roşu

Printeaza

O reteta de vita in sos rosu din: muschi de vita, morcovi, ceapa, pasta de rosii, pasta de ardei capia, sare, piper, cimbru, salvie, ulei de floarea soarelui si lamaie.

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de vită
  • 5 bucata morcovi
  • 400 g ceapă albă mică
  • 300 g pastă de roşii
  • 1 lingura pastă de ardei capia
  • sare
  • piper
  • cimbru şi salvie măcinată
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 bucata lămâie

 

Mod de preparare:

Se pune uleiul într-o tigaie şi se călesc cubuleţele de carne. După ce s-a călit carnea, se adaugă ceapa curăţătă şi tocată în prealabil. Morcovii se curăţă, se spală, se taie rondele şi se călesc şi ei, la foc potrivit, şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi salvie.

Se mai lasă câteva minute pe aragaz, se adaugă pasta de roşii şi de ardei, se amestecă bine şi se bagă apoi în cuptorul încins în prealabil, până se rumeneşte. Mâncarea se serveşte cu zeama de lămâie.

Vită în sos roşu

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.