Vinete prajite cu usturoi si ghimbir

Printeaza

O reteta gustoasa de vinete prajite cu: usturoi, ghimbir, ulei de susan.

Ingrediente: Vinete prajite cu usturoi si ghimbir

  • 2 vinete
  • 3 căţei de usturoi, tocaţi fin
  • 1 linguriţă ghimbir
  • 1 linguriţă ulei de susan

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele în cuburi de 1 cm. Se pun la prăjit în ulei fierbinte, se adaugă usturoiul, ghimbirul şi se prăjesc bine.

Se scot şi se toarnă peste ele ulei de susan. Se pot servi cu orez.

Vinete prajite cu usturoi si ghimbir

Vinete prajite cu usturoi si ghimbir

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.