Tort cu iaurt si zmeura

Printeaza

Tort cu iaurt si zmeura din: pişcoturi, cafea, iaurt gras, frisca, gelatina, zahar, zmeura.

Tort_cu_iaurt_si_zmeura

Ingrediente:

  • 1/2 pachet pişcoturi
  • 1 cană cafea

Pentru umplutură:

  • 400 g iaurt gras
  • 300 ml friscă
  • 2 pachete gelatină
  • 100 g zahăr
  • 250 g zmeură

Mod de preparare:

Treci rapid pişcoturile prin cafea şi le aşezi într-o tavă rotundă, cu pereţii înalţi, în care ai întins folie alimenta­ră. Mixezi iaurtul cu frişca şi cu zahărul.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în crema de iaurt. Torni o parte din cremă peste pişcoturi, aşezi zmeura şi torni restul de cremă.

Dai tortul la frigider peste noapte. Inainte să-l serveşti, îl ornezi cu zmeura rămasă.

Tort cu iaurt si zmeura

Tort_cu_iaurt_si_zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.