Tort cu iaurt si zmeura
PrinteazaTort cu iaurt si zmeura din: pişcoturi, cafea, iaurt gras, frisca, gelatina, zahar, zmeura.
Ingrediente:
- 1/2 pachet pişcoturi
- 1 cană cafea
Pentru umplutură:
- 400 g iaurt gras
- 300 ml friscă
- 2 pachete gelatină
- 100 g zahăr
- 250 g zmeură
Mod de preparare:
Treci rapid pişcoturile prin cafea şi le aşezi într-o tavă rotundă, cu pereţii înalţi, în care ai întins folie alimentară. Mixezi iaurtul cu frişca şi cu zahărul.
Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în crema de iaurt. Torni o parte din cremă peste pişcoturi, aşezi zmeura şi torni restul de cremă.
Dai tortul la frigider peste noapte. Inainte să-l serveşti, îl ornezi cu zmeura rămasă.
Tort cu iaurt si zmeura
Pofta buna!