Tort de clatite cu spanac

Printeaza

Tort de clatite cu spanac

Ingrediente:Tort de clatite cu spanac

  • 400 g spanac
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 50 g pesmet

Pentru aluat:

  • 100 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • 50 g ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu sare. Adaugă apa şi uleiul amestecând energic pen­tru a nu se forma cocoloaşe. Unge o tavă cu ulei şi coace pe rând foi de clătită.

Opăreşte spanacul în apă cu sare, apoi toacă-l mărunt şi căleşte-l în unt. Adaugă laptele şi puţină sare. Unge o formă cu unt şi tapeteaz-o cu pesmet. Aşază apoi în straturi foi de clătită şi umplutură de spanac.

Ultimul strat trebuie să fie de foaie. Rade deasupra caşcaval şi lasă la cuptor cel mult 20 de minute.

Tort de clatite cu spanac

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.