Tort de branzeturi

Printeaza

 

O reteta de tort de branzeturi din: branza de vaci grasa, ardei capia, boia, mazare, marar sTort de branzeturii gelatina.

Ingrediente:

  • 3 pachete brânză de vaci grasă
  • 2 ardei capia
  • 1 linguriţă boia
  • 100 g mazăre congelată şi fiartă
  • 1 legătură mărar
  • gelatină din 2 pliculeţe

 

Mod de preparare:

Intai prepari gelatina după indicaţiile de pe pachet. Ai grijă, cumpără gelati­nă pentru interior nu din aceea pentru decorarea torturilor. Pui mazărea la fiert în apă clocotită şi, cât fierbe aceasta, dai toată brânza de vaci prin blender sau maşina de tocat sau o pasezi cu furculiţa.

Trebuie să obţii o pastă cât mai fină de brânză. Treci prin blender şi cei doi ardei capia taiaţi pe care îi laşi separat şi, de ase­menea, mazărea fiartă. Impărţi toată cantitatea de brânză în trei şi fiecare parte o amesteci aşa: o parte numai cu mărar tocat, o parte cu pasta de ardei şi boia şi o parte cu mazăre.

In fiecare dintre cele trei părţi, pui gelatina pregătită pe care o împărţi la rândul ei în trei părţi. Pui fiecare strat într-un vas (rotund sau altă formă) şi laşi la frigider circa 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.