Tocanita mediteraneana

Printeaza

O reteta de tocanita cu ceapa, usturoi, file de curcan, tulpini de telina, cimbru, ulei, rosii, supa, fasole verde, paste late, sare, piper si boia de ardei dulce.

Ingrediente:Tocanita mediteraneana

  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 500 g file de curcan
  • 2 tulpini de ţelină
  • 1/2 legătură cimbru
  • 2 linguri ulei
  • 1 cutie roşii (850 ml)
  • 200 ml supă
  • 200 g fasole verde
  • 400 g paste late
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa inele, iar usturoiul cubuleţe. Spă­laţi carnea de curcan, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi tăiaţi-o cuburi. Pregătiţi ţelina şi tăiaţi-o mărunt. Tocaţi cimbrul.

Incingeţi uleiul într-o tigaie mare, apoi căliţi acolo ceapa şi usturoiul. Adăugaţi ţelina şi supa. Tăiaţi roşiile mă­runt. Adăugaţi cuburile de carne, daţi totul într-un ciocot şi fierbeţi circa 20 de minute.

După 10 minute adăugaţi şi faso­lea. Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi lăsaţi-le să se scurgă. Condimentaţi mâncarea cu cimbru. Serviţi pastele alături de mâncarea preparată şi condimentaţi tdtul cu verdeaţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.