Tocana de vitel

Printeaza

Tocana de vitel 

Ingrediente:Tocana de vitel

  • 200 g carne de viţel
  • 1 lingură ulei
  • 3 cepe
  • 2 roşii
  • 2 ardei graşi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite şi le înăbuşi, împreună cu ceapa tăiată peştişori, în puţină apă şi ulei.

Stingi cu supă de carne şi laşi la foc mic 30 de minute, după care adaugi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate felii şi ardeii tăiaţi feliuţe. Când este aproape gata adaugi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.