Tocana croata cu ciolan afumat si bacon

Printeaza

Tocana croata cu ciolan afumat si bacon din: cartofim grau, varza murata, ulei, bacon, ciolan afumat, usturoi, sare, rosii.

Tocana_croata_cu_ciolan_afumat_si_bacon

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 100 g grâu
  • 300 g varză murată
  • 3 linguri ulei
  • 200 g bacon
  • un ciolan afumat, cu os
  • 2 căţei de usturoi
  • 5-6 roşii
  • sare

Mod de preparare:

Ciolanul, baconul, usturoiul şi, uleiul se pun într-un vas şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert două bre, la foc mic, amestecând din când în când.

Se adaugă grâul si se lasă la fiert 30 de minute. Apoi, se pun cartofii şi se lasă 15 minute. Ultimele se pun varza murată si roşiile şi se mai lasă 15 minute. La final, se potriveşte gustul de sare.

Tocana croata cu ciolan afumat si bacon

Tocana_croata_cu_ciolan_afumat_si_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.