Telina pane cu sos picant

Printeaza

Telina pane cu sos picant

Telina pane cu sos picant din: telina, sare, ou, faina sau pesmet, ulei.

Ingrediente:

  • 2 teline
  • sare
  • 1 ou
  • 2 linguri faina sau 2 linguri pesmet
  • 1 ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se curata telinele, se fierb intregi in apa clocotita cu sare, se scurg si se taie felii grosute.

Se inmoaie in ou, faina sau pesmet si se prajesc in ulei fierbinte. Sosul picant se prepara din maioneza, care se amesteca cu castravetii taiati marunt si cu mararul verde tocat.

Feliile de telina prajite se pun in acest sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.