Supa de vita cu fasole verde

Printeaza

 

 

O reteta gustoasa de supa de vita cu fasole verde, carne de vita, radacina de patrunjel, morcov, ceapa, faina, smantana, verdeata si sare.Supa de vita cu fasole verde

Ingrediente:

  • 750 g piept de vacă gras
  • 1/2 kg fasole verde
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă făină
  • 100 g smântână
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. lei spuma de câte ori e necesar. Cureţi ceapa, morcovul, rădăcina de pătrunjel şi fasolea verde, tai ceapa şi rădăcinoasele mărunt şi fasolea verde în două.

Le adaugi pe toate în oală când carnea este aproape fiartă şi laşi să fiarbă. După ce au fiert toate, adaugi făina desfăcută în puţină apă, smântână potriveşti de sare şi mai dai supa în câteva clocote. La final presari verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.