Supa de rosii cu perisoare

Printeaza

O reteta de supa de rosii cu perisoare din: carne tocata de porc, ou, orez, sare, piper negru, ulei, unt, cuisoare, bulion, ceapa, zahar, faina, arpagic si sare.

Ingrediente:Supa de rosii cu perisoare

  • 300 g carne tocată de porc
  • 1 ou
  • 1 ceaşcă de orez
  • sare
  • piper negru
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură de unt
  • 4 cuişoare
  • 2 litri de apă
  • 1 lingură bulion (25 g)
  • 1 ceapă
  • 2 linguri zahăr
  • 1 lingură făină
  • câteva fire de arpagic
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară compoziţia de perişoare: se amestecă bine carnea tocată cu oul, sarea, orezul bine clătit în apă rece şi piperul negru. Se fac perişoare cu diametrul de 3 cm.

Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare, se adaugă un­tul şi se încinge. Se adaugă făina şi se lasă până când capătă o culoare rozalie.

Se adaugă apa rece (1/2 litru) şi se amestecă până când se subţiază compoziţia. Se adaugă 1,5 litri de apă şi bulionul, ceapa, sarea, zahărul şi se fierbe în conti­nuare.

Când supa a dat în fiert, se pun perişoarele. Se fierbe timp de 45 de minute şi se amestecă ocazional.

Se scot ceapa şi cuişoarele din supă. Se asezonează cu arpagic. Se serveşte cu pâine sau sandvişuri.

Supa de rosii cu perisoare

Supa de rosii cu perisoare

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.