Supa de perisoare cu cartofi

Printeaza

Supa de perisoare cu cartofi din: cartofi, morcov, ceapa, pesmet, carne tocata, ou, usturoi, piper, sare, marar, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_perisoare_cu_cartofi

  • 300 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pesmet
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 catei de usturoi
  • piper
  • sare
  • marar
  • patrunjel
  • ulei pentru calit

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea, usturoiul pisat, pesmetul, oul, sarea şi piperul, după gust, şi din corrao- ziţia obţinută formezi perişoare.

Căleşti în puţin ulei morcovul dat prin râ­zătoare şi ceapa tăiată mărunt, până se în­moaie.

Intr-o cratiţă cu apă clocotită pui cartofii tăiaţi cuburi, amestecul călit de morcov cu cea­pă şi un pic de sare.

Când încep să clocotească, adaugi perişoarele.

Laşi să fiarbă, la foc mediu, 15-20 de minute, până când cartofii sunt fierţi. Opreşti focul, presari pătrunjelul şi măraul.

Supa de perisoare cu cartofi

Supa_de_perisoare_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.