Supa de castraveti de la gheata

Printeaza

Supa de castraveti de la gheata din: castraveti, stafide, busuioc, ulei, supa, sare, piper, tabasco.

Supa de castraveti de la gheata

Ingrediente: 

  • 2 castraveti mari
  • 50 g stafide
  • 1 legatura de busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 tablete supa concentrata de pasare
  • sare
  • piper
  • cateva picaturi de Tabasco

 

Mod de preparare:

Se dizolva tabletele de supa concentrata in 200 ml de apa fierbinte si se lasa sa se raceasca.

Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung), se indeparteaza seminţele, apoi se taie cubulete si se mixeaza impreuna cu picaturile de Tabasco si cu zeama de carne de pasare.

Se sareaza, se pipereaza, se adauga uleiul, jumatate din frunzulitele de busuioc si jumatate din stafide si se mixeaza din nou. Se baga supa la frigider si se serveste rece, dupa ce s-a incorporat restul de stafide si s-a presarat busuiocul ramas.

Facultativ, deasupra se presara seminte decorticate de floarea-soarelui, usor prajite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.