Sufleu de legume

Printeaza

Sufleu de legume din: varza de bruxelles, fasole verde, morcovi, vanata, ardei gras, sare, mazare, unt, ulei de masline, piper si cascaval.

Ingrediente:

  • 300 g varza de Bruxelles
  • 200 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • 150 g mazare congelata
  • 25 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • piper
  • 200 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se pregătesc legumele. Se crestează căpăţânile de varză. Se rup păstăile de fasole verde. Morcovii se taie felii. Se taie cuburi vânătă şi ardeiul gras. Varza se opăreşte cea 5 min.; după 2 min. se adaugă în aceeaşi apă şi mazărea şi morcovii. Se scot toate şi se trec prin jet de apă rece; se lasă să se scurgă.

Se încinge cuptorul la 210°C. Intr-o tigaie de teflon se încing untul şi uleiul de măsline. Se prăjesc înăuntru bucăţelele de vânătă şi de ardei gras, timp de cea 4-5 min., amestecând.

Se adaugă restul de legume şi se condimentează; se mai prăjesc 5 min. Se aşază într-o formă de sufleu şi se presară caşcaval. Se lasă să se gratineze la cuptor 10-15 min.

Sufleu de legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • sufleu de legume
  • legume la cuptor cu cascaval

3 comentarii

  1. mi-e pofta de-un sufleu de legume

  2. Nu prea mi-e pofta

  3. Foarte bun sufleul de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.