Strudel pufos cu spanac

Printeaza

Strudel pufos cu spanac

Ingrediente:Strudel pufos cu spanac

  • 1 pachet cu aluat de foietaj
  • 500 g spanac
  • 150 g branza de burduf
  • 1 lingura cu unt
  • 1 ou
  • piper
  • sare
  • nucsoara pisata

 

Mod de preparare:

Spală bine frunzele de spanac şi opăreşte-le în apă cu un praf de sare. Separat, amestecă cu brânza de burduf fărâmiţată şi condimentează cu piper şi nucşoară. Adaugă spana­cul scurs bine şi tocat.

Pe o masă pudrată cu făină aşază foite de aluat şi taie din ele pătrate mai mari. In mijlo­cul fiecărui pătrat aşază câte o lingură, două cu umplutură. Pliază şi pre­sează uşor cu degetele pentru a se lipi aluatul. Deasupra crestează, din loc în loc, uşor cu ajutorul unui cuţit.

Aşază ştrudelele pe o tavă unsă cu unt şi ta­petată cu hârtie pergament. Unge fiecare ştrudel cu ou bătut bine. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.

Strudel pufos cu spanac

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.