Spuma de branza cu zmeura

Printeaza

Spuma de branza cu zmeura din: oua, zahar pudra, branza de vaci, frisca, gelatina, zmeura, zahar pudra.

Ingrediente:Spuma_de_branza_cu_zmeura

  • 3 oua
  • 125 g zahar pudra
  • 250 g branza de vaci
  • 80 ml frisca lichida
  • 4 g gelatina

pentru servit:

  • zmeura
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

La mixer, se amestecă ouăle şi 125 g de zahăr pudră până ce se obţine o spumă subţire. Gelatina se înmoaie în apă rece, se amestecă apoi cu două linguri de apă clocotită, se amestecă si se omogenizează apoi în crema de ouă.

Frişca lichidă se bate, iar brânza de vaci se mixează, separat, pentru a obţine o brânză fină. Apoi, brânza şi frişca se ames­tecă cu crema de ouă. Spuma amestecată delicat se toarnă în pahare, care se dau la frigider timp de 60 de minute.

Se servesc cu fructe de zmeură sau după preferinţe, presărate cu zahăr pudră.

Spuma de branza cu zmeura

Spuma_de_branza_cu_zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.