Specialitatea casei

Printeaza

O reteta delicioasa de specialitatea casei cu: carne de vita, carne de porc, carne de pui, ciuperci, cartofi, salata verde, castraveti, faina, unt, supa de vita, sos de soia, sos, worcester, chilii picant, smantana, grasime.

Ingrediente:Specialitatea casei

  • 150 g muşchi de vită
  • 150 g cotlet de porc
  • 150g piept de pui dezosat
  • 1 ciupercă potrivită ca mărime
  • 150 g cartofi fierţi în formă de cuburi
  • frunze de salată verde
  • 30 g castravete murat

Ingrediente  sos:

  • 1 lingură făină
  • 70 g unt
  • 200 ml supă de pui sau de vită
  • sare după gust
  • 30 ml sos de soia
  • 30 ml sos worcester
  • 20 ml chilii picant
  • 100 g smântână
  • 20 g grăsime

 

Mod de preparare:

Condimentezi muşchiul cu puţin cimbru, baţi uşor cotletul de porc şi îl condimentezi. întinzi uniform pieptul de pui şi îl condimentezi. Pui toate bucăţile de carne pe grătarul încins, iar cartofii fierţi la prăjit. Ii laşi până se auresc.

Pregăteşti sosul aşa: Topeşti untul, pui făina treptat, până se rumeneşte uşor, amestecând con­tinuu. Torni supa fierbinte câte puţin, amestecând ca să nu se formeze cocoloaşe. Adaugi smân­tână împreună cu sosurile menţionate mai sus, aşa încât să capete consistenţa unei smântâni fluide.

Adaugi castravetele murat tăiat cubuleţe mici şi dai la o parte de pe foc. Serveşti aşa: Garniseşti marginile farfuriei cu salata tăiată fideluţă, iar în mijlocul farfuriei aşezi cotletul de porc peste pieptul de pui şi muşchiul de vită.

Ciuperca prăjită în prealabil o aşezi deasupra muşchiului cu scobitura în sus şi, pe lângă toate astea, pui cartofii auriţi. Torni sosul în scobitura ciupercii, lăsând să se prelingă peste toate componentele preparatului . Serveşti preparatul fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.