Soricel (pui) pe cartofi prajiti

Printeaza

Soricel (pui) pe cartofi prajiti

Ingrediente:Soricel (pui) pe cartofi prajiti

  • 1 piept de pui
  • 1 lingură de sfeclă roşie
  • 2 linguri de caşcaval ras
  • 1 lingură de pesmet
  • 1 lingură de susan
  • 1 ou
  • piper
  • delicat
  • 200 g ulei
  • 400 g cartofi
  • 1 căţel de usturoi

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteazăşi se umple cu sfeclă rasă, caşcaval, apoi se ruleazăşi se dă forma unui şoricel, care se dă prin ou bătut cu sare, apoi prin pesmet şi susan, după care se prăjeşte în ulei.

La final, se serveşte cu cartofi prăjiţi în ulei şi usturoi tocat pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.