Snitel crocant

Printeaza

Snitel crocant din: piept de pui, fulgi de porumb, alune, pesmet, faina, oua, lapte, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Snitel_crocant

  • 1 piept de pui
  • 100 g fulgi de porumb
  • 100 g alune
  • 150 g pesmet
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui spalat si uscat bucati. Se bat bucatile de carne usor cu un ciocan de snitele, se condimenteaza si se lasa putin la rece. Fulgii de porumb se sfarama cu o sticla si se amesteca cu pesmetul si alunele zdrobite.

Se face un aluat ca pentru clatite din oua, lapte si faina. Se dau bucatile de carne prin faina, se trec apoi prin aluat, prin pesmetul amestecat cu fulgi de porumb si alune. Se prajesc in ulei incins, se scot pe prosoape absorbante si se servesc cu salata asortata.

Snitel crocant

Snitel_crocant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.