Sirop de ceapa cu lapte si miere

Printeaza

Sirop de ceapa cu lapte si miere din: ceapa, lapte, miere.

Ingrediente:Sirop de ceapa cu lapte si miere

  • 2 cepe
  • 500ml lapte
  • 100gr miere

 

 

Mod de preparare:

Doua cepe taiate marunt se fierb in 500ml lapte. Se strecoara si, dupa ce s-a racit, se amesteca bine cu 100g miere. Acesta este un bun tratament contra teniei. Copiii pot sa bea cate 2-3 lingirite in fiecare seara, timp de 1 saptamana.

Adultii pot lua cantitati mai mari, ajungand, daca sanatatea le permite, la 2-3 pahare baute de doua ori pe saptamana.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.