Sarlota de mango cu lamaie

Printeaza

Sarlota de mango cu lamaie din: mango, gelatina, frisca, coaja de lamaie, zahar tos, menta.

Ingrediente:Sarlota_de_mango_cu_lamaie

  • 400 g mango in sirop
  • 3 pachetele de gelatina, inmuiata in apa rece

pentru sarlota:

  • 600 ml frisca lichida
  • coaja rasa de la 2 lamai
  • 100 g zahar tos
  • 4 pachetele de gelatina, inmuiata in apa rece
  • frunze de menta pentru ornat

 

Mod de preparare:

Mărunţeşte mango în tocătorul electric şi apoi pune în vas pe foc la încălzit.

Stoarce gelatina de surplusul de apă şi adaugă în vas. Amestecă pentru dizolvare.

Unge 6 forme de brioşe cu ulei şi toarnă piureul; dă la rece minim 4 ore.

Intre timp, încălzeşte frişca cu coaja de lămâie şi zahărul şi amestecă pentru dizolvare.

Adaugă gelatina şi amestecă până când se dizolvă complet şi apoi lasă să se răcească.

Toarnă în forme deasupra fructelor şi dă la rece pentru a se întări circa 4 ore.

Pentru a servi, înmoaie fiecare formă în apă fierbinte ca să se desprindă şi răstoarnă pe farfurii de servit. Serveşte la temperatura camerei.

Sarlota de mango cu lamaie

Sarlota_de_mango_cu_lamaie

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura cu nuca de cocos

Sarlota de ciocolata alba

Sarlota de ciocolata alba din: piscoturi, ciocolata, oua, lpate, amidon, zahar, compot. Ingrediente: 20 de piscoturi 200 g ciocolată albă 4 ouă 800 ml lapte 2 linguri amidon de porumb 150 g zahăr 200 ml compot de mere   Mod de preparare: Se amestecă ouăle cu zahărul până la omogenizare, apoi se adaugă amidonul. Se […]

 

Sarlota cu mure

Sarlota cu zmeura

Sarlota cu zmeura din: gelatina, lapte, iaurt, zmeura, vanilie, zahar. Ingrediente: 6 foi gelatină 300 ml lapte 300 g iaurt gras 100 g zmeură 1 linguriţă esenţă de vanilie 75 g zahăr pudră   Mod de preparare: Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini laptele cu iaurtul, adaugi zahărul pudră şi amesteci până se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.