Sarlota cu zmeura

Printeaza

Sarlota cu zmeura din: gelatina, lapte, iaurt, zmeura, vanilie, zahar.

Ingrediente:Sarlota cu zmeura

  • 6 foi gelatină
  • 300 ml lapte
  • 300 g iaurt gras
  • 100 g zmeură
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 75 g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini laptele cu iaurtul, adaugi zahărul pudră şi amesteci până se dizolvă.

Torni esenţa de vanilie, pui gelatina şi omogenizezi. Umpli pe jumătate formele cu cremă, adaugi zmeura şi mai pui un strat de cremă.

Dai şarlotele la rece peste noapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.