Saleancă

Printeaza

Saleancă din: varza murata, jumari, untura.

Ingrediente: Saleancă

  • 1 varză murată
  • 1 castronel cu jumări
  • 1 lingură untură

 

 

Mod de preparare:

Speli varza, o tai mărunt. Topeşti untura într-o cratiţă, pui jumările să se prăjească puţin, apoi adaugi varza tocată, laşi mâncarea pe foc până ce varza se rumeneşte un pic, apoi o dai deoparte.

E foarte bună caldă, cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • saleanca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.