Salata de vara cu peste afumat, cartofi si oua

Printeaza

Salata de vara cu peste afumat, cartofi si oua din: cartofi, boabe de fasole, castravete, otet de vin, zahar, oua, ridichi, creson, menta, peste afumat, ulei de masline, otet de vin alb, iaurt, sos de hrean.

Ingrediente:Salata_de_vara_cu_peste_afumat_cartofi_si_oua

  • 500 g cartofi noi mici, fierti
  • 300 g boabe de fasole
  • 1 castravete, taiat felii
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingurita zahar
  • 4 oua fierte si taiate sferturi
  • 1 legatura ridichi, taiate felii
  • 75 g creson (untisor)
  • 1 legatura mica de menta
  • 250 g peste afumat

pentru vinegreta:

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 4 linguri iaurt integral
  • 2 lingurite sos de hrean

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii 15-20 de minute. Adauga boabele de fasole in ultimele 10 minute sau foloseste boabe din conserva. Stropeste castravetele cu otetul si zaharul si lasa sa stea deoparte 10 minute; apoi stoarce. Fierbe ouale in apa rece 6 minute.

Trece-le sub jet de apa rece, curata-le de coaja si taie-le sferturi. intr-un bol larg combina ingredientele ramase cu cartofii, fasolea, ouale, cresonul si castravetele. Amesteca ingredientele pentru vinegreta si stropeste salata inainte de a servi.

Salata de vara cu peste afumat, cartofi si oua

Salata_de_vara_cu_peste_afumat_cartofi_si_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.