Salata de pepene cu naut

Printeaza

Salata de pepene cu naut din: ulei de masline extravirgin, usturoi, rozmairn, pepene galben, boabe de naut, sunca uscata, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_pepene_cu_naut

  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 catel de usturoi decojit
  • 1 fir rozmarin
  • 1/2 pepene galben
  • 400 g boabe de naut din conserva
  • 6 fleii sunca uscata
  • 1-2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mică se amestecă uleiul cu usturoi tocat şi ace de rozmarin tocate. Se încălzesc amestecând. Se taie în două pepenele şi se îndepărtează seminţele; se taie pulpa cuburi şi se aşază într-un castron. Se scurg boabele de năut şi se pune în acelaşi castron.

Se taie cuburi şunca şi se adaugă, cu suc de lămâie şi uleiul cu usturoi. Se amestecă salata, se sărează şi se piperează după gust. Se dă la frigider cca 30 min. înainte de servire.

Salata de pepene cu naut

Salata_de_pepene_cu_naut

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mioara Loris

    Ce cauta pepenele cu nautul impreuna? Chiar si intr-o salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.