Salata de cascaval (varianta)

Printeaza

Salata de cascaval din: cascaval, varza, morcovi, porumb, ceapa, maioneza, mustar, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata de cascaval

  • 150 g caşcaval
  • 200 g varză
  • 150 g morcovi
  • 150 g porumb din conservă
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de maioneză
  • muştar
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Varza se toacă subţire, morcovul se dă pe râzătoare, ceapa se mărunţeşte, porumbul se strecoară, caşcavalul se taie cubuleţe. Se pun toate ingredientele într-un bol, se amestecă.

Maioneza se omogenizează cu muştarul, zeama de lămâie, se asezonează cu sare şi piper, se toarnă peste caşcaval şi crudităţi şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.